Inbraakmethoden

Hieronder vind u een overzicht van enkele veelgebruikte inbraakmethoden. Voor een gepast advies en/of beveiliging op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Hieronder treft u een beschrijving van veelvoorkomende inbraakmethoden aan, waar mogelijk zelfs toegelicht met een video!

Openbreken van ramen en deuren

Het openbreken van ramen en deuren is een van de methodes welke de meeste en ergste schade veroorzaakt. Door gebruik te maken van een koevoet, schroevendraaier, beitel of ander soort gereedschap forceert de inbreker toegang tot de woning. Hierbij wordt over het algemeen veel schade aan de kozijnen, ramen en deuren veroorzaakt. Dit soort schade leidt weer tot extra inbraakschade herstel werkzaamheden. Goede reden dus om uw woning hier tegen te beveiligen!

Gaatjes boren

Door het boren van een (klein) gaatje in het kozijn kan de inbreker met behulp van een ijzerdraad zichzelf bijna ongezien toegang verlenen tot de woning.

Hengelen en Flipperen

Deze methodes laten nauwelijks schade achter en vaak is het ook nog eens veel later dat opgemerkt wordt dat er ingebroken is. Flipperen wordt gedaan door met een pinpas, stuk hard plastic of andere hulpmiddelen de dagschoot terug in het slot te duwen kan de deur schade vrij opengemaakt worden. Hengelen is met een stuk gebogen ijzerdraad door de kier onder de deur naar de deurkruk te hengelen en deze vervolgens te bedienen.

Kerntrekken

Door een schroef in de cilinder te draaien kan met geforceerde kracht de gehele cilinder uit het slot getrokken worden.

Bulgaarse methode

De cilinder steeks engzins uit de slotplaat, waardoor deze met een tang afgebroken kan worden waardoor het slot niet meer werkt.

Slotenspecialist Nico Kramer Beveiliging voorziet uw woning/pand met PKVW gecertificeerd hang- en sluitwerk en voorkomt zo inbraak en de gevolgen van een inbraak!

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken uw gegevens alleen voor doeleinden zoals aangegeven in onze privacyverklaring

Nieuws over deze dienst

  1. De vakantie staat voor de deur. Inbrekers ook!
  2. De InbraakPreventieCheck
  3. Inbrekers: Maak het ze niet te makkelijk!
  4. De 7 gouden w’s van veilig wonen
  5. De zomer op komst: Maak het inbrekers niet te makkelijk